Der ydes forældretilskud og søskenderabat efter gældende regler.

For 2018 er prisen : 

Egen betaling  2128kr. pr. mdr. for fuldtidsplads.

Dertil kommer det kommunale tilskud fra Viborg kommune  som er som følgende:
6172 kr. mdl. i 12 mdr. for fuldtidsplads.
Bruttopris 8300kr. pr. mdr. i 12 mdr. fuldtidsplads.

Søskende rabat for år 2018 er : 1198kr fra 0-3år og 699kr for over 3år
Søskende rabat gælder også hvis i har et barn i kommunal og et i privat. 

 

Tilskuddet fra Viborg kommune indgår på jeres konto den sidste hverdag i måneden. Betaling for dagplejen hos mig skal ske så jeg har den i hænde sidste hverdag i måneden.

Er pengene ikke gået ind på min konto senest 3. Hverdag i måneden kan jeg desværre ikke modtage jeres barn, før det er bragt i orden.

I skal være opmærksom på, at tilskudet er bagud betalt.

Indkluderet i prisen er:

Barnevogn, sele, dyne/pude + betræk/lagn, engangsklude, vådservietter, solcreme, håndklæder, poser, papirslommetørklæder, morgenmad ifølge kontrakten, formiddagsmad, frokost og eftermiddagsmad.

For en plads i den private dagpleje, betales der for samtlige 12 måneder. Dette gælder også ved ferie og fridage. Der ydes ligeledes kommunalt tilskud for samtlige 12 mdr.

Opsigelse :  løbende måned + 2 måneder, Der kan ikke opsiges til 1 juli, det vil sige der kan ikke opsiges i maj med ophøre den 30/6. Dog kan der opsiges hvis barnet starter i børnehave. Det gælder for både forældre og børnepasser. Opsigelsen skal ske skriftelig og der skal sendes kopi til pladsanvisningen.


Pris og tilskud tilpasses hvert år pr. 1. Januar, dette vil blive varslet i november/december.

OBS! Vær opmærksom på at forældre ikke kan modtage tilskuddet så længe der holdes barsel orlov - dette gælder kun for barnet der starter ikke evt andre/mindre søskende. Derfor er det nødvendigt at afvikle orloven inden opstart i dagplejen og evt bruge ferie i forbindelse med indkøringen. 

Har i yderligere spørgsmål til dette, kan i henvende jer til

Sabrina Retting Kjærulff

Tlf. nr.: 87 87 10 78

Mail: srk@viborg.dk